Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone białe kiełbaski z dużą ilością cebuli i francuską musztardą
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 933
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4562
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1193
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 531
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 933
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4562
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1193
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 531
Składniki
Naczynie żaroodporne smarujemy od spodu odrobiną oleju. Nakładamy warstwami cebulę, kiełbaski i musztardę. Na końcu obficie pieprzymy.
Pieczemy w 180 stopniach, najpierw pod przykryciem 30 minut. Potem otwieramy i pieczemy co najmniej 30 minut (najlepie na termoobiegu lub z grillem). W międzyczasie mieszamy całość, aby wszystkie kiełbaski były wypieczone. Jeśli kiełbaski będą grubsze, może być konieczne dłuższe pieczenie
Podajemy z pieczywe, lub z pieczonymi ziemniakami. Ja upiekłam ziemniaki z przyprawą do ziemniaków i ziołami prowansalskimi i pasują idealnie