Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone białe kiełbaski z dużą ilością cebuli i francuską musztardą
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 335
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 208
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34124
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 159
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 335
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 208
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34124
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 159
Składniki
Naczynie żaroodporne smarujemy od spodu odrobiną oleju. Nakładamy warstwami cebulę, kiełbaski i musztardę. Na końcu obficie pieprzymy.
Pieczemy w 180 stopniach, najpierw pod przykryciem 30 minut. Potem otwieramy i pieczemy co najmniej 30 minut (najlepie na termoobiegu lub z grillem). W międzyczasie mieszamy całość, aby wszystkie kiełbaski były wypieczone. Jeśli kiełbaski będą grubsze, może być konieczne dłuższe pieczenie
Podajemy z pieczywe, lub z pieczonymi ziemniakami. Ja upiekłam ziemniaki z przyprawą do ziemniaków i ziołami prowansalskimi i pasują idealnie