Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna propozycja na chłodne dni. Bigos najlepiej smakuje na świeżo po zrobieniu. Smacznie i pożywnie.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1440
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1453
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1609
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1440
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1453
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1609
Składniki
Pieczarki kroimy w półplasterki, kiełbasę w plasterki. Cukinię i marchew ścieramy na tarce o dużych oczkach. W głębokiej patelni przesmażamy posiekaną cebulę z czosnkiem. Dodajemy pieczarki i kiełbasę. Smażymy na większym ogniu około 10 minut, często mieszając.
Dodajemy cukinię z marchwią, smażymy jeszcze 4-5 minut. Przyprawiamy solą, pieprzem, podlewamy 150 ml ciepłego bulionu i dusimy jeszcze kilkanaście minut. Na koniec dodajemy posiekany koperek i natkę pietruszki.
Ps. Taki żarcik na poprawę humoru. Ptaszki w deszczu bigosu chętnie spróbują.