Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7957
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 333
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3318
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 609
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7957
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 333
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3318
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 609
Składniki
Kapustę oczyścić i pokroić na możliwie jak najcieńsze paseczki.Paprykę umyć,oczyścić z gniazd nasiennych i pokroić wzdłuż na cienkie paseczki.Cebulę obrać i posiekać,a następnie w garnku rozgrzać olej,przesmażyć ją,dodając kapustę oraz paprykę.Warzywa doprawić kminkiem,solą oraz pieprzem,następnie zalać bulionem.Szczypiorek posiekać i dodać do garnka,posypując warzywa słodką papryką.Kiełbasę pokroić w kostkę i wrzucić do duszących się warzyw.Po 15 minutach duszenia dodać koncentrat,wymieszać i dusić jeszcze 10-20 minut.Podawać z pieczywem.