Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny bigosik
Kapustę oczyścić i pokroić na możliwie jak najcieńsze paseczki.Paprykę umyć,oczyścić z gniazd nasiennych i pokroić wzdłuż na cienkie paseczki.Cebulę obrać i posiekać,a następnie w garnku rozgrzać olej,przesmażyć ją,dodając kapustę oraz paprykę.Warzywa doprawić kminkiem,solą oraz pieprzem,następnie zalać bulionem.Szczypiorek posiekać i dodać do garnka,posypując warzywa słodką papryką.Kiełbasę pokroić w kostkę i wrzucić do duszących się warzyw.Po 15 minutach duszenia dodać koncentrat,wymieszać i dusić jeszcze 10-20 minut.Podawać z pieczywem.
Propozycja na smaczne, nieco urozmaicone gołąbki, zawinięte w liście młodej k...
Odsłon: 14631
Prawdziwe gołąbki z włoskiej kapusty - tradycyjny przepis - jedyny prawdziwy....
Odsłon: 8207
Pyszne , delikatne pulpeciki z kremowym koperkowym sosie.
Odsłon: 52284
Pyszne , delikatne pulpeciki z kremowym koperkowym sosie.
Odsłon: 52284
Składniki
Kapustę oczyścić i pokroić na możliwie jak najcieńsze paseczki.Paprykę umyć,oczyścić z gniazd nasiennych i pokroić wzdłuż na cienkie paseczki.Cebulę obrać i posiekać,a następnie w garnku rozgrzać olej,przesmażyć ją,dodając kapustę oraz paprykę.Warzywa doprawić kminkiem,solą oraz pieprzem,następnie zalać bulionem.Szczypiorek posiekać i dodać do garnka,posypując warzywa słodką papryką.Kiełbasę pokroić w kostkę i wrzucić do duszących się warzyw.Po 15 minutach duszenia dodać koncentrat,wymieszać i dusić jeszcze 10-20 minut.Podawać z pieczywem.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Fasola Jaś po bretońsku
Dania główne
Polędwiczki grillowane w ziołach i surówka
Dania główne
Zapiekanka Rozmaitości
Dania główne
Zapiekanka gospodarska
Fasola Jaś po bretońsku
Fasolka po bretońsku to jedno ulubione danie jednogarnkowe mojego męża. Można...
Odsłon: 26
Polędwiczki grillowane w ziołach i surówka
Polędwica wieprzowa w wiosenno-letnich ziołach: lubczyk, natka pietruszki, ba...
Odsłon: 70