Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13328
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5818
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7477
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13328
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5818
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7477
Składniki
Kapustę oczyścić i pokroić na możliwie jak najcieńsze paseczki.Paprykę umyć,oczyścić z gniazd nasiennych i pokroić wzdłuż na cienkie paseczki.Cebulę obrać i posiekać,a następnie w garnku rozgrzać olej,przesmażyć ją,dodając kapustę oraz paprykę.Warzywa doprawić kminkiem,solą oraz pieprzem,następnie zalać bulionem.Szczypiorek posiekać i dodać do garnka,posypując warzywa słodką papryką.Kiełbasę pokroić w kostkę i wrzucić do duszących się warzyw.Po 15 minutach duszenia dodać koncentrat,wymieszać i dusić jeszcze 10-20 minut.Podawać z pieczywem.