Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W ubiegłym roku bór obfitował w grzyby. Targaliśmy „tonami”, bo lubimy bujać się po lesie. Większość i tak rozdaliśmy, bo ileż można…ale samo zbieranie jest niesamowite. Lubimy też dziczyznę, więc postanowiliśmy spleść wszystko w jedno.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 238
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1051
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 238
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1051
Składniki
Mięso kroimy w kostkę, lekko podsmażamy, dodajemy kapustę kiszoną i przyprawy (uprzednio zmielone). Zalewamy wodą i dusimy na wolnym ogniu pod przykryciem przez około 1 godzinę. Następnie dodajemy poszatkowaną słodką kapustę, posiekaną natkę, koncentrat pomidorowy, grzyby i dusimy na małym ogniu do miękkości słodkiej kapusty. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.