Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Usmażone bitki z karczku podane z ugotowanymi ziemniakami okraszonymi zeszkloną cebulą i ogórkiem małosolnym.
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101098
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5661
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101098
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5661
Składniki
Plastry karczku lekko rozbijamy pięścią, posypujemy solą i ziołowym pieprzem i smażymy na gorącym tłuszczu do ich zarumienienia się z obu stron i do ich miękkości. W między czasie gotujemy ziemniaki i kroimy w pół plastry cebulę. Gdy mięso będzie już miękkie dodajemy pokrojoną cebulę i smażymy do jej zeszklenia.
Gotowe bitki podajemy z ugotowanymi ziemniakami okraszonymi zeszkloną cebulą i z małosolnym ogórkiem. Smacznego !!!