Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1571
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 488
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 343
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 50
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 52
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 1200
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1571
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 488
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 343
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 50
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 52
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 1200
Składniki
BÓB ZALAĆ WRZĄCĄ WODĄ,DODAĆ CUKIER ,GOTOWAĆ KILKA MINUT,AŻ TROCHĘ ZMIĘKNIE,ODCEDZIĆ. BOCZEK I CEBULĘ POKROIĆ W KOSTKĘ. W RONDLU ROZGRZAĆ SMALEC,DODAĆ BOCZEK,SMAŻYĆ,AŻ SIĘ ZARUMIENI,DODAĆ CEBULĘ,ZMNIEJSZYĆ OGIEŃ,DUSIĆ OKOŁO 5 MINUT. WRZUCIĆ BÓB,DODAĆ KONCENTRAT POMIDOROWY,PRZECIŚNIĘTY PRZEZ PRASKĘ CZOSNEK,SÓL I PRZYPRAWY. WLAĆ BULION I DUSIĆ,AŻ BÓB BĘDZIE MIĘKKI. PRZED PODANIEM POSYPAĆ NATKĄ PIETRUSZKI.