Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie proste, a smaczne i sycące. To bardzo smakowity sposób na podanie bobu na obiad.
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1613
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 512
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 367
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 63
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1613
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 512
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 367
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 63
Składniki
Bób ugotować w osolonej wodzie
W międzyczasie boczek pokroić w kosteczkę, podsmażyć. Dodać pokrojoną drobno cebulkę i razem smażyć, aż cebulka ładnie się zeszkli i lekko zbrązowieje
Na osobnej patelni podsmażyć kiełbasę pokrojona w półplasterki. Odsączyć z tłuszczu i dodać do boczku
Bób po ugotowaniu odcedzić, przełożyć do miski i dodać do niego boczek z kiełbasą. Można wymieszać. Podawać jako samodzielne danie