Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny bób, chrupiąca posypka i wyrazisty w smaku ser - pyszne i banalnie proste połączenie! To przepis na bób z "pangrattato" - miła odmiana na naszym stole, idealny dodatek do mięs lub kopytek :)
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 820
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7720
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 118
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 119
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 820
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7720
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 118
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 119
Składniki
Bób gotujemy w osolonej wodzie. Odcedzamy i obieramy ze skórek.
Na patelni rozpuszczamy łyżkę masła, dodajemy 2 łyżki bułki tartej i na wolnym ogniu rumienimy.
Obrany bób posypujemy bułką tartą z masełkiem, na wierz ścieramy parmezan, albo inny twardy ser (np. Bursztyn).
Smacznego :)