Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jedno z tych dań, które smakuje o każdej porze roku. Użyłam boczniaków ale pieczarki też będą dobre.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19349
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13083
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1737
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232199
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19349
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13083
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1737
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232199
Składniki
Boczniaki posiekać w paski i usmażyć z cebulą i czosnkiem na niewielkiej ilości oleju. Kapustę poszatkować drobno i obgotować chwilę we wrzątku. Odcedzić. Dodać do boczniaków. Dusić razem ok. 15 minut pod przykryciem. Dodać pokrojone w kostkę pomidory, koncentrat, sos sojowy tamari lub inny i ocet. Dalej dusić bez przykrycia. Posolić do smaku, dodać pieprzu a na koniec oregano.