Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bogracz to rodzaj kociołka do gotowania nad ogniskiem. Nazwą tą określa się również rodzaj gęstej zupy gulaszowej.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11993
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1331
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12658
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3971
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11993
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1331
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12658
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3971
Składniki
Mięso kroimy w paski. Seler, marchew, pietruszkę i kiszone ogórki w słupki a cebulę i papryki w kostkę. Pieczarki obieramy i kroimy w plasterki.z Mięso i warzywa podsmażamy na połowie oliwy, zalewamy szklanką wrzątku i dusimy aż mięso będzie prawie miękkie. Na pozostałej oliwie smażymy cebule i pieczarki. Przekładamy do rondla z mięsem. Dodajemy ogórki, paprykę, keczup i koncentrat. Przyprawiamy solą, pieprzem i pieprzem cayenne. Mieszamy i dusimy jeszcze 10-15 min. Podajemy z pieczywem.