Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bogracz to rodzaj kociołka do gotowania nad ogniskiem. Nazwą tą określa się również rodzaj gęstej zupy gulaszowej.
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 78
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5533
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2590
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 78
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5533
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2590
Składniki
Mięso kroimy w paski. Seler, marchew, pietruszkę i kiszone ogórki w słupki a cebulę i papryki w kostkę. Pieczarki obieramy i kroimy w plasterki.z Mięso i warzywa podsmażamy na połowie oliwy, zalewamy szklanką wrzątku i dusimy aż mięso będzie prawie miękkie. Na pozostałej oliwie smażymy cebule i pieczarki. Przekładamy do rondla z mięsem. Dodajemy ogórki, paprykę, keczup i koncentrat. Przyprawiamy solą, pieprzem i pieprzem cayenne. Mieszamy i dusimy jeszcze 10-15 min. Podajemy z pieczywem.