Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1330
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 244
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1330
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 244
Składniki
wołowine pokroić w kostkę ,olej rozgrzać w garnku na rozgrzany wrzucić mięso i podsmażyć, podlać wodą doprawić solą pieprzem dodać ziele i liść laurowy oraz kminek gotować aż mięso będzie prawie miękkie wiedy dodać pokrojoną w kostkę marchew i ziemniaki ,kiedy wszystkie składniki będą miękkie dodać koncentrat,ostrą paprykę ewentualnie doprawić magi.osobno ugotować makaron według przepisu na opakowaniu.bogracz podawać z makaronem.