Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne wiosenne bułki zapiekane ze szprotem wędzonym, pomidorami, papryką, oliwkami i świeżymi ziołami. Szybkie w wykonaniu i bardzo smaczne.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 115777
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7884
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2975
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1385
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1245
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 115777
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7884
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2975
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1385
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1245
Składniki
Bułki przekroić na pół. Warzywa umyć i pokroić w kostkę, zioła posiekać. Ser zetrzeć na tarce. Szprota odcedzić.
Warzywa i zioła wymieszać z połową sera i pieprzem i przełożyć na połówki bułek, przyszedł czas na szprota, układamy go na wierzchu warzyw i posypujemy serem. Solimy do smaku. Tak przygotowane bułki wkładamy do piekarnika rozgrzanego na 200 stopni na ok 5 minut. Po wyjęciu bułek z piekarnika polewamy je oliwą z czosnkiem. Gotowe !!! Smacznego !!!