Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne wiosenne bułki zapiekane ze szprotem wędzonym, pomidorami, papryką, oliwkami i świeżymi ziołami. Szybkie w wykonaniu i bardzo smaczne.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 90
Polecam.
Odsłon: 710
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 73
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 90
Polecam.
Odsłon: 710
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 73
Składniki
Bułki przekroić na pół. Warzywa umyć i pokroić w kostkę, zioła posiekać. Ser zetrzeć na tarce. Szprota odcedzić.
Warzywa i zioła wymieszać z połową sera i pieprzem i przełożyć na połówki bułek, przyszedł czas na szprota, układamy go na wierzchu warzyw i posypujemy serem. Solimy do smaku. Tak przygotowane bułki wkładamy do piekarnika rozgrzanego na 200 stopni na ok 5 minut. Po wyjęciu bułek z piekarnika polewamy je oliwą z czosnkiem. Gotowe !!! Smacznego !!!