Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne wiosenne bułki zapiekane ze szprotem wędzonym, pomidorami, papryką, oliwkami i świeżymi ziołami. Szybkie w wykonaniu i bardzo smaczne.
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 770
Smaczny sernik śmietankowy do kawy. Przepis na dużą blaszkę, około 24x40cm. W...
Odsłon: 12278
Warto przygotować. Kotlety z mielonego mięsa z indyka, własnej roboty sos. Bu...
Odsłon: 225
To część naszego rodzinnego kulinarnego wyzwania — czy 9-letnia dziewczynka p...
Odsłon: 7413
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 770
Smaczny sernik śmietankowy do kawy. Przepis na dużą blaszkę, około 24x40cm. W...
Odsłon: 12278
Warto przygotować. Kotlety z mielonego mięsa z indyka, własnej roboty sos. Bu...
Odsłon: 225
To część naszego rodzinnego kulinarnego wyzwania — czy 9-letnia dziewczynka p...
Odsłon: 7413
Składniki
Bułki przekroić na pół. Warzywa umyć i pokroić w kostkę, zioła posiekać. Ser zetrzeć na tarce. Szprota odcedzić.
Warzywa i zioła wymieszać z połową sera i pieprzem i przełożyć na połówki bułek, przyszedł czas na szprota, układamy go na wierzchu warzyw i posypujemy serem. Solimy do smaku. Tak przygotowane bułki wkładamy do piekarnika rozgrzanego na 200 stopni na ok 5 minut. Po wyjęciu bułek z piekarnika polewamy je oliwą z czosnkiem. Gotowe !!! Smacznego !!!