Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne wiosenne bułki zapiekane ze szprotem wędzonym, pomidorami, papryką, oliwkami i świeżymi ziołami. Szybkie w wykonaniu i bardzo smaczne.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8635
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7198
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4919
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327834
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8635
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7198
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4919
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327834
Składniki
Bułki przekroić na pół. Warzywa umyć i pokroić w kostkę, zioła posiekać. Ser zetrzeć na tarce. Szprota odcedzić.
Warzywa i zioła wymieszać z połową sera i pieprzem i przełożyć na połówki bułek, przyszedł czas na szprota, układamy go na wierzchu warzyw i posypujemy serem. Solimy do smaku. Tak przygotowane bułki wkładamy do piekarnika rozgrzanego na 200 stopni na ok 5 minut. Po wyjęciu bułek z piekarnika polewamy je oliwą z czosnkiem. Gotowe !!! Smacznego !!!