Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne wiosenne bułki zapiekane ze szprotem wędzonym, pomidorami, papryką, oliwkami i świeżymi ziołami. Szybkie w wykonaniu i bardzo smaczne.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10670
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4794
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9099
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10670
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4794
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9099
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1346
Składniki
Bułki przekroić na pół. Warzywa umyć i pokroić w kostkę, zioła posiekać. Ser zetrzeć na tarce. Szprota odcedzić.
Warzywa i zioła wymieszać z połową sera i pieprzem i przełożyć na połówki bułek, przyszedł czas na szprota, układamy go na wierzchu warzyw i posypujemy serem. Solimy do smaku. Tak przygotowane bułki wkładamy do piekarnika rozgrzanego na 200 stopni na ok 5 minut. Po wyjęciu bułek z piekarnika polewamy je oliwą z czosnkiem. Gotowe !!! Smacznego !!!