Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegańskie burgery, chrupiące i łatwe w przygotowaniu. Zaskakujący efekt smakowy, polecam :)
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 200
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 896
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1817
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3456
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27302
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 200
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 896
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1817
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3456
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27302
Składniki
Kaszę jaglaną dobrze płuczemy i gotujemy 15 minut. Buraki ścieramy, łączymy z czosnkiem, cebulą, natką pietruszki, uprażonymi nasionami, oliwką, bułką tartą i mąką. Wlewamy olej, dodajemy kaszę jaglaną i przyprawy. Zakładamy jednorazowe rękawiczki i dłońmi mieszamy. Formujemy placuszki. Nagrzewamy piekarnik do 200 * po włożeniu hamburgerów zmniejszamy temperaturę do 180 * Pieczemy 25 minut. W połowie pieczenia odwracamy każdy na drugą stronę. Smacznego.