Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiszone lemonki idealnie pasują z bogatym i delikatnym rybim mięsem.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 640
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11166
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3943
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1366
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 640
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11166
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3943
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1366
Składniki
Cefal jest bardzo smaczną rybą, niewiele mu potrzeba. Oczyszczone ryby nacięłam, natarłam solą pieprzem i roztartym czosnkiem wewnątrz i w nacięciach. W nacięcia włożyłam plastry kiszonej lemonki. Ryby ułożyłam na fasolce szparagowej, można użyć innych warzyw, lekko podlałam wodą warzywa, tak aby ryba uparowała się. Taką rybę można też zwyczajnie usmażyć na oliwie.
15 minut i gotowe!
Smacznego :)