Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiszone lemonki idealnie pasują z bogatym i delikatnym rybim mięsem.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1288
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1288
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Składniki
Cefal jest bardzo smaczną rybą, niewiele mu potrzeba. Oczyszczone ryby nacięłam, natarłam solą pieprzem i roztartym czosnkiem wewnątrz i w nacięciach. W nacięcia włożyłam plastry kiszonej lemonki. Ryby ułożyłam na fasolce szparagowej, można użyć innych warzyw, lekko podlałam wodą warzywa, tak aby ryba uparowała się. Taką rybę można też zwyczajnie usmażyć na oliwie.
15 minut i gotowe!
Smacznego :)