Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie w przygotowaniu
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8449
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 528
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8449
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 528
Składniki
Wołowinę, posiekaną drobno cebulę i zmiażdżony czosnek wrzucić na patelnię i mieszając, podsmażyć. Dodać resztę składników, wymieszać, dodać około 200 ml wody, a gdy całość zacznie wrzeć, zmniejszyć ogień i dusić pod przykryciem, od czasu do czasu mieszając.
Gdy pomidory całkowicie się rozpadną, a płyn odparuje - chili jest gotowe. Podawać z papryką nadziewaną twarożkiem.