Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie w przygotowaniu
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 129
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 122
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 129
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 122
Składniki
Wołowinę, posiekaną drobno cebulę i zmiażdżony czosnek wrzucić na patelnię i mieszając, podsmażyć. Dodać resztę składników, wymieszać, dodać około 200 ml wody, a gdy całość zacznie wrzeć, zmniejszyć ogień i dusić pod przykryciem, od czasu do czasu mieszając.
Gdy pomidory całkowicie się rozpadną, a płyn odparuje - chili jest gotowe. Podawać z papryką nadziewaną twarożkiem.