Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie w przygotowaniu
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1854
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14576
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19642
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1854
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14576
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19642
Składniki
Wołowinę, posiekaną drobno cebulę i zmiażdżony czosnek wrzucić na patelnię i mieszając, podsmażyć. Dodać resztę składników, wymieszać, dodać około 200 ml wody, a gdy całość zacznie wrzeć, zmniejszyć ogień i dusić pod przykryciem, od czasu do czasu mieszając.
Gdy pomidory całkowicie się rozpadną, a płyn odparuje - chili jest gotowe. Podawać z papryką nadziewaną twarożkiem.