Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 131 Ocena: 2552
Dodano: 25.06.2011
Odsłon: 12439
1-2 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Wołowinę, posiekaną drobno cebulę i zmiażdżony czosnek wrzucić na patelnię i mieszając, podsmażyć. Dodać resztę składników, wymieszać, dodać około 200 ml wody, a gdy całość zacznie wrzeć, zmniejszyć ogień i dusić pod przykryciem, od czasu do czasu mieszając.
Gdy pomidory całkowicie się rozpadną, a płyn odparuje - chili jest gotowe. Podawać z papryką nadziewaną twarożkiem.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

jagienkaaa 27 czerwca 2011Zgłoś do usunięcia
mmmmm....2 Kto głosował? | Odpowiedz

mimi619 25 czerwca 2011Zgłoś do usunięcia
Pysznie wygląda :)2 Kto głosował? | Odpowiedz