Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj coś z kuchni orientalnej, którą uwielbiamy, ale nie wiemy czy przyjmie się na naszym blogu, ponieważ, żeby zacząć gotować "po chińsku" trzeba zaopatrzyć się w parę rzeczy. Po pierwsze wok, a po drugie przyprawy.Jest to inwestycja, którą nie każdy będzie chciał zrobić. Ale do rzeczy...
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 813
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8176
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13045
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 384
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 131
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2244
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 813
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8176
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13045
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 384
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 131
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2244
Składniki
Makaron zalewamy wrzątkiem i odstawiamy. Rozgrzewamy wok z olejem, wrzucamy warzywa i podsmażamy.Doprawiamy wymienionymi składnikami. Dorzucamy odcedzony makaron i energicznie mieszamy. dodajemy jajko i podsmażamy. Gotowe. Szybko, zdrowo i treściwie.