Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj coś z kuchni orientalnej, którą uwielbiamy, ale nie wiemy czy przyjmie się na naszym blogu, ponieważ, żeby zacząć gotować "po chińsku" trzeba zaopatrzyć się w parę rzeczy. Po pierwsze wok, a po drugie przyprawy.Jest to inwestycja, którą nie każdy będzie chciał zrobić. Ale do rzeczy...
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7643
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 231
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2603
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 545
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7643
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 231
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2603
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 545
Składniki
Makaron zalewamy wrzątkiem i odstawiamy. Rozgrzewamy wok z olejem, wrzucamy warzywa i podsmażamy.Doprawiamy wymienionymi składnikami. Dorzucamy odcedzony makaron i energicznie mieszamy. dodajemy jajko i podsmażamy. Gotowe. Szybko, zdrowo i treściwie.