Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Trudno się oprzeć. Jesienią smakują najlepiej.
Odsłon: 667
Warto zapakować jesienne warzywa do słoików. Polecam.
Odsłon: 142
Kopytka ziemniaczane z sosem ragout. Pomysł na to danie narodził się na wakac...
Odsłon: 72
Polecam. Trudno się oprzeć. Jesienią smakują najlepiej.
Odsłon: 667
Warto zapakować jesienne warzywa do słoików. Polecam.
Odsłon: 142
Kopytka ziemniaczane z sosem ragout. Pomysł na to danie narodził się na wakac...
Odsłon: 72
Składniki
Składniki: Kiełbaska 3 pętka cebula czosnek pieczarki papryka czerwona ziemniaki papryka słodka, ostra i wędzona sól majeranek bazylia tymianek koncentrat pomidorowy ketchup liść laurowy Przygotowanie: Kiełbaskę kroje w półplasterki przesmażam z cebulką i czosnkiem (w drobną kostkę). Dodaje przesmażone pieczarki 0,5kg pokrojone w plasterki,1 paprykę świeżą czerwoną w paski i ziemniaki w kostkę. Przyprawiam papryką słodką, ostrą i wędzoną,solą,majerankiem,bazylią,tymiankiem. Dodaje wody tak aby przykryły składniki,dodaje liść laurowy i gotuję do miękkości. Na koniec dodaje małą puszkę koncentratu pomidorowego i 5 łyżek keczupu pikantnego. Smacznego