Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2414
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4565
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1650
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 505
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2414
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4565
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1650
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 505
Składniki
Składniki: Kiełbaska 3 pętka cebula czosnek pieczarki papryka czerwona ziemniaki papryka słodka, ostra i wędzona sól majeranek bazylia tymianek koncentrat pomidorowy ketchup liść laurowy Przygotowanie: Kiełbaskę kroje w półplasterki przesmażam z cebulką i czosnkiem (w drobną kostkę). Dodaje przesmażone pieczarki 0,5kg pokrojone w plasterki,1 paprykę świeżą czerwoną w paski i ziemniaki w kostkę. Przyprawiam papryką słodką, ostrą i wędzoną,solą,majerankiem,bazylią,tymiankiem. Dodaje wody tak aby przykryły składniki,dodaje liść laurowy i gotuję do miękkości. Na koniec dodaje małą puszkę koncentratu pomidorowego i 5 łyżek keczupu pikantnego. Smacznego