Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2771
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1290
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 743
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 90
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2771
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1290
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 743
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 90
Składniki
Składniki: Kiełbaska 3 pętka cebula czosnek pieczarki papryka czerwona ziemniaki papryka słodka, ostra i wędzona sól majeranek bazylia tymianek koncentrat pomidorowy ketchup liść laurowy Przygotowanie: Kiełbaskę kroje w półplasterki przesmażam z cebulką i czosnkiem (w drobną kostkę). Dodaje przesmażone pieczarki 0,5kg pokrojone w plasterki,1 paprykę świeżą czerwoną w paski i ziemniaki w kostkę. Przyprawiam papryką słodką, ostrą i wędzoną,solą,majerankiem,bazylią,tymiankiem. Dodaje wody tak aby przykryły składniki,dodaje liść laurowy i gotuję do miękkości. Na koniec dodaje małą puszkę koncentratu pomidorowego i 5 łyżek keczupu pikantnego. Smacznego