Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i zawsze sie udaje:)
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1138
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 635
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 201
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1138
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 635
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 201
Składniki
Drożdże rozpuścić w letniej wodzie i dodać do mąki. Dodać sól i olej. Ciasto wyrobić i odstawić do wyrośnięcia. Ciasto cienko rozwałkować i przełożyć na blachę i nakłuć widelcem. Zapiec ciasto przez chwilę w piekarniku. Układać dowolne składniki.
Smacznego!