Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2229
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18008
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2009
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2229
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18008
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2009
Składniki
Szpinak dusimy na patelni z masłem i wyciśniętymi ząbkami czosnku. Gdy zmięknie wdrabiamy ser feta. Ser ten jest słony, więc nie trzeba używać już soli. Jednak, można dosolić w/g uznania. Ciasto kroimy na trzy części. Na każdą kładziemy łyżką farsz, zawijamy i układamy na formie do pieczenia. Pieczemy w 200* 20-25 minut. Po upieczeniu, gorące ciasto posypujemy z wierzchu starym serem żółtym. Smacznego.