Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 923
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2793
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3360
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 923
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2793
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3360
Składniki
Szpinak dusimy na patelni z masłem i wyciśniętymi ząbkami czosnku. Gdy zmięknie wdrabiamy ser feta. Ser ten jest słony, więc nie trzeba używać już soli. Jednak, można dosolić w/g uznania. Ciasto kroimy na trzy części. Na każdą kładziemy łyżką farsz, zawijamy i układamy na formie do pieczenia. Pieczemy w 200* 20-25 minut. Po upieczeniu, gorące ciasto posypujemy z wierzchu starym serem żółtym. Smacznego.