Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ponieważ w tym roku okoliczne robinie kwitną dość obficie, postanowiłam wypró...
Odsłon: 110
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 3748
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 420
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 292
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2890
Ponieważ w tym roku okoliczne robinie kwitną dość obficie, postanowiłam wypró...
Odsłon: 110
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 3748
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 420
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 292
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2890
Składniki
Szpinak dusimy na patelni z masłem i wyciśniętymi ząbkami czosnku. Gdy zmięknie wdrabiamy ser feta. Ser ten jest słony, więc nie trzeba używać już soli. Jednak, można dosolić w/g uznania. Ciasto kroimy na trzy części. Na każdą kładziemy łyżką farsz, zawijamy i układamy na formie do pieczenia. Pieczemy w 200* 20-25 minut. Po upieczeniu, gorące ciasto posypujemy z wierzchu starym serem żółtym. Smacznego.