Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i zdrowe danie, w sam raz na bure dni.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30808
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3582
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2975
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1096
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30808
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3582
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2975
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1096
Składniki
Cukinie przekroić wzdłuż i wydrążyć pestki. Połowę wydrążonego wnętrza zachować. Cebulę drobno pokroić i podsmażyć na 3 łyżkach oliwy. Jeżeli używamy grzybów, teraz jest czas aby je krótko podsmażyć. Dodać kaszę połowę miąższu wydrążonego z cukinii, doprawić do smaku i dobrze wymieszać. Następnie dodać rozgniecione biały ser i fetę