Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli marzy Ci się chociaż odrobinę lata w te zimowe dni to mam świetną propozycję. Zapraszam na przepyszną cukinię w panierce, a od razu poczujecie smak i zapach słońca w waszej kuchni.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 179
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 179
Składniki
Cukinie dokładnie umyć i pokroić w grube plastry. Każdy plaster cukini posypać z obydwóch stron jarzynką. Następnie obtoczyć w roztrzepanym jajku i posypać bułką tartą. tak przygotowane cukinie smażyć na rozgrzanym tłuszczu przez około 5 minut obracając co jakiś czas. Usmażone cukinie wyłożyć na ręcznik papierowy. Podawać jeszcze ciepłe.
smacznego :)
:)