Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1365
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1365
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
cukinie pokroic na plastry podsmazyc na lyzce oliwy z oliwek przelozyc do naczynia zaroodpornego, na tym samym tluszczu podsmazyc piersi z kurczaka przyprawione sola i piepszem oraz drobno posiekana cebulka i rozgniecionym zabkiem czosnku,
w garnku zagotowac mleko z masem z rozgniecionym czosnkiem sola i piepszem, zagescic lyzka maki, dolozyc ser wymieszac,
cukinie w naczyniu zalac sosem, podsmazone mieso pokroic na kawalki i poukladac na cukini lekko zatapiajac w sosie, zapiekac w piekarniku okolo 20 minut, podawac z ryzem