Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie jes taki nudny jak w oleju :-)
Bardzo smaczna i wyjątkowa sałatka, która sprawdzi się na każdym przyjęciu. P...
Odsłon: 2770
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 383
Połączenie ryżu, mięsa i kapusty znają i kochają chyba wszyscy. Poniżej przep...
Odsłon: 286
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 524
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 3444
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 383
Połączenie ryżu, mięsa i kapusty znają i kochają chyba wszyscy. Poniżej przep...
Odsłon: 286
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 524
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 3444
Składniki
Śledzie moczymy - najlepiej zostawiając je na noc w wodzie. Następnie odsączamy z wody, kroimy w duże paski. i kropimy obficie octem. Cebulę kroimy w piórka i szklimy na patelni na rozgrzanym oleju. Następnie dodajemy pomidory i koncentrat, dusimy przez ok 30 minut, tak by masa pomidorowa nie była kwaśna. Pod koniec obróbki cieplnej dodajemy sól, pieprz i sok z cytryny do smaku. Powstały sos studzimy. Następnie dodajemy do sosu śledzie. Podawać po 12 godzinach na zimno.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pankejki
Dania główne
Tarta z kurczakiem i pieczarkami
Dania główne
Placki bananowe
Dania główne
Pzepis na żołądki drobiowe
Pankejki
Pyszne pankejki ️
Odsłon: 67
Tarta z kurczakiem i pieczarkami
Oto twój pomysł na jutrzejszy obiad. Do jego przygotowania możesz wykorzystać...
Odsłon: 3085