Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna, w chrupiącej panierce.
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 890
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1710
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 4095
Danie, które lubi chyba każdy czyli kapusta duszona z przyprawami i z dodatki...
Odsłon: 158
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 890
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1710
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 4095
Danie, które lubi chyba każdy czyli kapusta duszona z przyprawami i z dodatki...
Odsłon: 158
Składniki
Rybę rozmrażamy, przyprawiamy soląi mocno skrapiamy sokiem z cytryny. Następnie wkładamy na godzinę lub dwie do lodówki.
Płatki rozdrabniamy lekko w rękach.
Płaty ryby dzielimy na pół (ja nie lubię smażyć takich ogromnych płatów), moczymy w jajku, a następnie panierujemy w płatkach i smażymy na mocno rozgrzanym oleju.
Przed podaniem jeszcze raz skrapiamy sokiem z cytryny.
Ja podałam rybę z sałatką z brokuła i jajkiem.