Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna, w chrupiącej panierce.
Dzisiejsze śniadanie jest kombinowane. Mieliśmy białka z szarlotki, trochę pi...
Odsłon: 59
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38600
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 105
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 858
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 990
Czy pulpety z piekarnika mogą być równie soczyste i pełne smaku? Oczywiście!...
Odsłon: 5845
Dzisiejsze śniadanie jest kombinowane. Mieliśmy białka z szarlotki, trochę pi...
Odsłon: 59
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38600
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 105
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 858
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 990
Czy pulpety z piekarnika mogą być równie soczyste i pełne smaku? Oczywiście!...
Odsłon: 5845
Składniki
Rybę rozmrażamy, przyprawiamy soląi mocno skrapiamy sokiem z cytryny. Następnie wkładamy na godzinę lub dwie do lodówki.
Płatki rozdrabniamy lekko w rękach.
Płaty ryby dzielimy na pół (ja nie lubię smażyć takich ogromnych płatów), moczymy w jajku, a następnie panierujemy w płatkach i smażymy na mocno rozgrzanym oleju.
Przed podaniem jeszcze raz skrapiamy sokiem z cytryny.
Ja podałam rybę z sałatką z brokuła i jajkiem.