Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczny kurczak
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10318
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5947
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5300
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12762
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4525
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10318
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5947
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5300
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12762
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4525
Składniki
Mięso lekko posolić i popieprzyć. Obsmażyć na oliwie na ostrym ogniu.
Dodać sos sojowy, czosnek i smażyć 1 minutę. Dodać cytrynę oraz 1/3 szklanki wody. Mięso dusić pod przykryciem mniej więcej 20 minut.
Dodać tymianek, trochę soli i pieprzu. Smażyć jeszcze przez 10 minut, Dodać miód i smażymy 5 minut. Doprawiamy miodem lub sokiem z cytryny, w zależności jaki smak bardziej lubimy.