Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obłędne czerwone curry z miruną, krewetkami, fasolką i cukinią. Prawdziwy sztos :) Pikantne i mega aromatyczne, idealne na sycący, zdrowy obiad.
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1260
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457908
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1508
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2299
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 607
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1260
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457908
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1508
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2299
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 607
Składniki
Rybę podzielić na mniejsze kawałki, skropić sokiem z limonki i posmarować łyżeczką pasty curry, obsmażyć na patelni po 2 minuty z każdej strony. Przełożyć na talerz. Na patelnię wlać mleko kokosowe, dodać pastę curry, koncentrat, sos rybny, fasolkę oraz pokrojoną na cienkie półplasterki cukinię. Gotować kilka minut, aż sos zacznie gęstnieć, a warzywa będą lekko miękkie. Dodać krewetki i rybę. Pogotować 2-3 minuty na wolnym ogniu. Curry podawać z ugotowanym ryżem basmati, posiekaną kolendrą oraz cząstkami limonki.