Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie bardzo aromatyczne o niepowtarzalnym smaku i zapachu, to wspaniałe obiadowe danie.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1012
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5588
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8720
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17959
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1012
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5588
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8720
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17959
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, następnie prużymy na rozgrzanym oleju do miękkości, przyprawiamy solą.
2. Ryż gotujemy w osolonej wodzie. 3. Do mięsa dodajemy mrożonkę i jeszcze 15 minut prużymy.
4. Fix rozrabiamy z wodą i dodajemy do mięsa.
5. Danie Chińskie gotowe, najlepiej podawać z ryżem.
6. Smacznego.