Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie bardzo aromatyczne o niepowtarzalnym smaku i zapachu, to wspaniałe obiadowe danie.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1731
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15160
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4015
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8937
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1731
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15160
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4015
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8937
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, następnie prużymy na rozgrzanym oleju do miękkości, przyprawiamy solą.
2. Ryż gotujemy w osolonej wodzie. 3. Do mięsa dodajemy mrożonkę i jeszcze 15 minut prużymy.
4. Fix rozrabiamy z wodą i dodajemy do mięsa.
5. Danie Chińskie gotowe, najlepiej podawać z ryżem.
6. Smacznego.