Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Śledzik zapiekany a'la kapsalon na gorąco i nie tylko na święta Skład to śle...
Odsłon: 46
Wyjątkowo kruche ciasteczka korzenno-miodowe. Miód leśny nadaje pięknego kolo...
Odsłon: 28
Rogaliki kruche to niezawodna słodka przekąska na każdą okazję. Możesz nafasz...
Odsłon: 984
W alternatywie do karpia oraz ryby po grecku na Święta w tym roku proponuję f...
Odsłon: 23
Szykujesz imprezę sylwestrową? Masz już pomysł na menu? Jeśli planujesz zabaw...
Odsłon: 952
Śledzik zapiekany a'la kapsalon na gorąco i nie tylko na święta Skład to śle...
Odsłon: 46
Wyjątkowo kruche ciasteczka korzenno-miodowe. Miód leśny nadaje pięknego kolo...
Odsłon: 28
Rogaliki kruche to niezawodna słodka przekąska na każdą okazję. Możesz nafasz...
Odsłon: 984
W alternatywie do karpia oraz ryby po grecku na Święta w tym roku proponuję f...
Odsłon: 23
Szykujesz imprezę sylwestrową? Masz już pomysł na menu? Jeśli planujesz zabaw...
Odsłon: 952
Składniki
Mielone mięso uformuj w klopsiki, smaż 10 min, często obracając.
Cebulę obierz, posiekaj, smaż na oleju.
Dodaj pokrojoną w kostkę paprykę, smaż jeszcze 5 min. Wrzuć osączone z zalewy fasolę, kukurydzę i zieloną fasolkę,pomidory. Jeśli lubisz możesz dodać marchewkę.
Wymieszaj z koncentratem pomidorowym, przypraw pikantnie solą, pieprzem i papryką
Przykryj i duś ok. 10 min.
Można podawać posypane tartym żółtym serem z pieczywem.