Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8732
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7424
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5077
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328144
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8732
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7424
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5077
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328144
Składniki
Poddusić pieczarki na maśle. Przyprawami doprawić i natrzeć mięso. Usmażyć pierś z obu stron po ok. 5 min.(na złoto) Pod koniec smażenia dodać pieczarki i ser. Potrawę można przykryć aby ser roztopił się równomiernie.
Brokuły ugotować w tradycyjny sposób, jednocześnie przygotować sos beszamelowy.
Danie można podawać z makaronem, ziemniakami lub ryżem. Proponuję wszystko polać sosem beszamelowym z serem. Smacznego.