Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45727
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23176
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45727
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23176
Składniki
Poddusić pieczarki na maśle. Przyprawami doprawić i natrzeć mięso. Usmażyć pierś z obu stron po ok. 5 min.(na złoto) Pod koniec smażenia dodać pieczarki i ser. Potrawę można przykryć aby ser roztopił się równomiernie.
Brokuły ugotować w tradycyjny sposób, jednocześnie przygotować sos beszamelowy.
Danie można podawać z makaronem, ziemniakami lub ryżem. Proponuję wszystko polać sosem beszamelowym z serem. Smacznego.