Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne roladki z warzywną niespodzianką w środku.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1034
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 354
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3210
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 656
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1034
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 354
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3210
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 656
Składniki
Fasolkę myjemy, usuwamy końce i gotujemy do miękkości w osolonej wodzie. Ryż gotujemy, odcedzamy i doprawiamy curry.
Filet z kurczaka myjemy i osuszamy. Jeśli jest gruby przecinamy w pół. Rozbijamy delikatnie tłuczkiem. Oprószamy pieprzem i solą.
Na każdy płat mięsa kładziemy plasterek sera i kilka strączków fasolki. zawijamy w rulony. Następnie panierujemy w rozkłóconym jajku i bułce tartej.
Na patelni rozgrzewamy olej. Smażymy roladki na małym ogniu z każdej strony po kilka minut na złoto.