Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne roladki z warzywną niespodzianką w środku.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14194
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1645
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16197
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6520
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14194
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1645
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16197
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6520
Składniki
Fasolkę myjemy, usuwamy końce i gotujemy do miękkości w osolonej wodzie. Ryż gotujemy, odcedzamy i doprawiamy curry.
Filet z kurczaka myjemy i osuszamy. Jeśli jest gruby przecinamy w pół. Rozbijamy delikatnie tłuczkiem. Oprószamy pieprzem i solą.
Na każdy płat mięsa kładziemy plasterek sera i kilka strączków fasolki. zawijamy w rulony. Następnie panierujemy w rozkłóconym jajku i bułce tartej.
Na patelni rozgrzewamy olej. Smażymy roladki na małym ogniu z każdej strony po kilka minut na złoto.