Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczna pierś z indyka z warzywami i ryżem po chińsku jedno z moich ulubionych potraw. Pysznie zdrowo i dietetycznie.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6960
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30436
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29191
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6960
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30436
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29191
Składniki
Pierś z indyka kroimy w paseczki 2cmx3cm, paprykę kroimy na mniejsze kawałki, cukinie i cebulę w pół krążki. Ryż gotujemy al. dente wg przepisu na opakowaniu Na patelnię wlewamy około 2 łyżki oleju. Na rozgrzanym oleju smażymy pierś z indyka, cebulę, pod koniec smażenia dodajemy paprykę, cukinie i cieciorkę. Potrawę posypujemy przyprawą chińską i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Całość smażymy do miękkości. Pierś z indyka podajemy z ryżem brązowym.