Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne dietetyczne kotlety mielone smażone bez tłuszczu
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8678
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 75
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8678
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 75
Składniki
Ziemniaki ugotuj w mundurkach. Cebulę pokrój w kostkę, a pieczarki dokładnie umyj i zetrzyj na tarce z grubymi oczkami. Podduś cebulę i pieczarki na patelni z dodatkiem wody, aż zmięknie i ostudź. W misce wymieszaj mięso z jajkiem i startym na tarce parmezanem. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek oraz ostudzone pieczarki z cebulką. Dopraw solą i pieprzem, tymiankiem i rozmarynem i dokładnie wymieszaj. Formuj burgery i smaż je na patelni bez tłuszczu z obu stron, aż będą rumiane. Zjedz z ziemniakami w mundurkach.