Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do przygotowania dania wykorzystałam folię spożywczą. Otrzymałam aromatyczny i piękny kolorystycznie obiad. Z dodatkiem ziemniaków był nie tylko smaczny ale i sycący. Serdecznie polecam.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2639
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 134
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 232
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2639
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 134
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 232
Składniki
Przygotować aluminiową folię spożywczą. U mnie miała wymiary 30x35 cm. Na środek nałożyć kawałek masła. Na to dorsz. Może być mrożony. Filet skropić sokiem z cytryny i posypać przyprawami. Następnie na rybę położyć startą na dużych oczkach marchewkę, pokrojoną cebulę, por, chili i starty czosnek oraz imbir. Na wierzch resztę masła. Jeszcze raz całość posypać przyprawami. Złożyć folię w paczuszkę tak aby nic nie wyciekło. Dać do piekarnika na około 40 minut. Piec w 250 st. C.