Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne , zdrowe danie w 30 minut!
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2186
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 8181
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1522
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2186
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 8181
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1522
Składniki
Rozgrzewamy piekarnik do ok. 180C. Przygotowujemy filet z ryby ( czyścimy , skrapiamy sokiem z cytryny , doprawiamy solą , pieprzem + ew. przyprawą do ryb - ja to robię! ). Marchew , pietruszkę i seler ścieramy na tarce ( na grubych oczkach ). Cebulę i szczypiorek kroimy z drobną kosteczkę.
Rybę zawijamy z folię aluminiową i wkładamy do gorącego piekarnika na ok. 10min.Na patelni rozgrzewamy olej i podsmażamy przygotowane wcześniej warzywa ( przez kilka minut ).Wyciągamy rybę , odwijamy i układamy na niej warstwę podsmażonych warzyw.Zawijamy i wkładamy ponownie do piekarnika na ok. 5-7 minut.Wyciągamy.Zjadamy gorące!Smacznego!