Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne , zdrowe danie w 30 minut!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19274
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13048
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1700
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232147
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19274
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13048
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1700
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232147
Składniki
Rozgrzewamy piekarnik do ok. 180C. Przygotowujemy filet z ryby ( czyścimy , skrapiamy sokiem z cytryny , doprawiamy solą , pieprzem + ew. przyprawą do ryb - ja to robię! ). Marchew , pietruszkę i seler ścieramy na tarce ( na grubych oczkach ). Cebulę i szczypiorek kroimy z drobną kosteczkę.
Rybę zawijamy z folię aluminiową i wkładamy do gorącego piekarnika na ok. 10min.Na patelni rozgrzewamy olej i podsmażamy przygotowane wcześniej warzywa ( przez kilka minut ).Wyciągamy rybę , odwijamy i układamy na niej warstwę podsmażonych warzyw.Zawijamy i wkładamy ponownie do piekarnika na ok. 5-7 minut.Wyciągamy.Zjadamy gorące!Smacznego!