Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienite danie obiadowe.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 207
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 903
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 499
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666464
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 207
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 903
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 499
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666464
Składniki
Filet rozmrozić i pokroić na kawałki. Pokrojoną cebulę, czosnek i papryczkę chilli zeszklić w rondlu na oleju. Dodać pokrojona fasolkę, pomidory z puszki, koncentrat pomidorowy. Dolać wody. Dodać pokrojonego dorsza i przyprawy. Dalej dusić 15-20 minut. Po tym czasie dodać pokrojony brokuł. Dusić jeszcze 5-10 min.
Kaszę kuskus zalać wrzątkiem. Poczekać aż spęcznieje. Na talerze nakładać najpierw sałatę, a potem kuskus. Na wierzch warzywa i dorsz.