Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie w przygotowaniu roladki drobiowe z papryką oraz serem mozzarella. Chrupiąca panierka i rozpływający ser radość jedzenia.
nóż, deska do krojenia, tłuczek , talerze do panierki, widelec, patelnia,
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 156
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 306
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 156
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 306
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Filet podzielić na 2 części, każdą porozcinać i delikatnie rozbić. Przyprawić solą i pieprzem oraz papryką słodką. Z jednego boku ułożyć kilka słupków pokrojonego sera i słupki pokrojonej papryki. Zwinąć w rolady. Każdą panierujemy w rozbełtanym jajku i w bułce tartej. Smażymy na wolnym ogniu na mocno rozgrzanym oleju. Smażymy z każdej strony na złoty kolor. Podajemy gorące w całości lub pokrojone w plastry. Smacznego.
Roladki gotowe do podania.
Roladki w przekroju.