Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie w przygotowaniu roladki drobiowe z papryką oraz serem mozzarella. Chrupiąca panierka i rozpływający ser radość jedzenia.
nóż, deska do krojenia, tłuczek , talerze do panierki, widelec, patelnia,
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15533
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4662
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 344
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2823
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15533
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4662
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 344
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2823
Składniki
Filet podzielić na 2 części, każdą porozcinać i delikatnie rozbić. Przyprawić solą i pieprzem oraz papryką słodką. Z jednego boku ułożyć kilka słupków pokrojonego sera i słupki pokrojonej papryki. Zwinąć w rolady. Każdą panierujemy w rozbełtanym jajku i w bułce tartej. Smażymy na wolnym ogniu na mocno rozgrzanym oleju. Smażymy z każdej strony na złoty kolor. Podajemy gorące w całości lub pokrojone w plastry. Smacznego.
Roladki gotowe do podania.
Roladki w przekroju.