Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sznycelki są bardzo smaczne,
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 239
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4565
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12332
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7002
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 239
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4565
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12332
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7002
Składniki
mieso pokroic w plastry i rozbic,przyprawy wymieszac i posypac nimi każdy plaster mięsa,odstawić na godzinę
sznycelki panierować w mące,jajku i tartej bułce,smażyc na rozgrzanym oleju rzepakowym na rumiano
na drugiej patelni usmażyć jajka sadzone i położyc je na sznycelkach,posypać koperkiem,podawać z podsmazonymi ziemniakami i surówką z kapusty