Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sznycelki są bardzo smaczne,
Zdrowsza i smaczniejsza wersja tradycyjnych faworku.
Odsłon: 126
Wiadomo ze domowe pączki najlepsze i każdy ma swój ulubiony przepis. Ja dzisi...
Odsłon: 55
W takim wydaniu wątróbka zasmakuje nawet tym, którzy za nią nie przepadają. P...
Odsłon: 449
Łatwe do zrobienia. Same się obracają w czasie smażenia.
Odsłon: 1093
Zdrowsza i smaczniejsza wersja tradycyjnych faworku.
Odsłon: 126
Wiadomo ze domowe pączki najlepsze i każdy ma swój ulubiony przepis. Ja dzisi...
Odsłon: 55
W takim wydaniu wątróbka zasmakuje nawet tym, którzy za nią nie przepadają. P...
Odsłon: 449
Łatwe do zrobienia. Same się obracają w czasie smażenia.
Odsłon: 1093
Składniki
mieso pokroic w plastry i rozbic,przyprawy wymieszac i posypac nimi każdy plaster mięsa,odstawić na godzinę
sznycelki panierować w mące,jajku i tartej bułce,smażyc na rozgrzanym oleju rzepakowym na rumiano
na drugiej patelni usmażyć jajka sadzone i położyc je na sznycelkach,posypać koperkiem,podawać z podsmazonymi ziemniakami i surówką z kapusty