Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Latwe, szybkie, bez duzego nakladu pracy a naprawde smaczne,
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 61
Propozycja pysznej i łatwej w przygotowaniu sałatki na wakacyjnego grilla. Sa...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 15
Samo zdrowie na talerzu. Bogactwo witamin z nowalijek. Korzystajmyz uroków la...
Odsłon: 83
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 37
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 46
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 61
Propozycja pysznej i łatwej w przygotowaniu sałatki na wakacyjnego grilla. Sa...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 15
Samo zdrowie na talerzu. Bogactwo witamin z nowalijek. Korzystajmyz uroków la...
Odsłon: 83
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 37
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 46
Składniki
Z przypraw ziol i polowy wina i oliwy robimy marynate ktora smarujemy mieso, wkladamy do naczynia zaroodpornego z przykrywka i wkladamy do piekarnika okolo 200 stopni na godzine, w tym czasie siekamy cebule i podsmazamy ja na brazowo czyli bardziej niz zawsze, nie spalamy jej tylko szklimy na ciut brazowo, nastepnie wlewamy do tej cebuli bulion z reszta wina przyprawiamy dosc mocno do smaku sola i pieprzem i gotujemy kilka minut, nastepnie calosc miksujemy na jednolity sos, ktory wlewamy do naczynia z miesem i wsypujemy makaron, naczynie zaroodporne przykrywamy i w temperaturze okolo 180 stopni pieczemy w piekarniku jeszcze okolo 20 minut az makaron bedzie miekki, i objetosc sosu ktory wlalismy zmiejszy sie bo makaron peczniejac bedzie go wpijal, dzieki czemu bedzie mial naprawde zupelnie inny smak niz taki tradycyjnie ugotowany w wodzie i podany do miesa, jezeli nie jestesmy pewni czy jest juz gotowy poprostu kosztujemy makaron, jesli jest miekki wyciagamy mieso kroimy na porcje i wykladamy na talerze, swietnie smakuje z salata z sosem winegret, smacznego