Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8127
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 400
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8127
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 400
Składniki
Umyte mięso poporcjować i dać do rondla. Dodać przyprawy,czosnek,paprykę,majeranek sól,pieprz i wymieszać. Dodać jabłka pokrojone na ósemki oraz cebulę pokrojoną w piórka. Podlać wodą tyle by mięso było przykryte. Dusić pod przykryciem dopóki mięso nie będzie miękkie. Woda powinna odparować,mięso ,zalać śmietanką,pogotować by śmietanka częściowo zgęstniała. Doprawić wg.własnego smaku.
Smacznego życzę!