Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 102
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4330
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2607
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 102
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4330
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2607
Składniki
Umyte mięso poporcjować i dać do rondla. Dodać przyprawy,czosnek,paprykę,majeranek sól,pieprz i wymieszać. Dodać jabłka pokrojone na ósemki oraz cebulę pokrojoną w piórka. Podlać wodą tyle by mięso było przykryte. Dusić pod przykryciem dopóki mięso nie będzie miękkie. Woda powinna odparować,mięso ,zalać śmietanką,pogotować by śmietanka częściowo zgęstniała. Doprawić wg.własnego smaku.
Smacznego życzę!