Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9537
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1097
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4428
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 178
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20799
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9537
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1097
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4428
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 178
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20799
Składniki
Umyte mięso poporcjować i dać do rondla. Dodać przyprawy,czosnek,paprykę,majeranek sól,pieprz i wymieszać. Dodać jabłka pokrojone na ósemki oraz cebulę pokrojoną w piórka. Podlać wodą tyle by mięso było przykryte. Dusić pod przykryciem dopóki mięso nie będzie miękkie. Woda powinna odparować,mięso ,zalać śmietanką,pogotować by śmietanka częściowo zgęstniała. Doprawić wg.własnego smaku.
Smacznego życzę!