Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5809
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 315
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5809
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 315
Składniki
Umyte mięso poporcjować i dać do rondla. Dodać przyprawy,czosnek,paprykę,majeranek sól,pieprz i wymieszać. Dodać jabłka pokrojone na ósemki oraz cebulę pokrojoną w piórka. Podlać wodą tyle by mięso było przykryte. Dusić pod przykryciem dopóki mięso nie będzie miękkie. Woda powinna odparować,mięso ,zalać śmietanką,pogotować by śmietanka częściowo zgęstniała. Doprawić wg.własnego smaku.
Smacznego życzę!