Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mięso jest pyszne, aromatyczne, soczyste i mięciutkie
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1815
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1580
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2004
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1815
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1580
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2004
Składniki
1. z udźca wykroić kość, warzywa obrać i pokroić w plasterki, czosnek rozgnieść, mięso natrzeć przyprawami, włożyć do pojemnika, obłożyć pokrojonymi warzywami, przykryć wstawić na dobę do lodówki, 2. mięso obsmażyć z każdej strony ma rumiano, włozyć do rondla, dodać warzywa, podlać gorącą wodą, dusić do miękkości (w miare potrzeby podlewać gorącą wodą), gdy mięso będzie prawie gotowe, dorzucić mini marchewki, doprawić solą i pieprzem, smacznego