Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mięso jest pyszne, aromatyczne, soczyste i mięciutkie
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 310
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2505
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 310
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2505
Składniki
1. z udźca wykroić kość, warzywa obrać i pokroić w plasterki, czosnek rozgnieść, mięso natrzeć przyprawami, włożyć do pojemnika, obłożyć pokrojonymi warzywami, przykryć wstawić na dobę do lodówki, 2. mięso obsmażyć z każdej strony ma rumiano, włozyć do rondla, dodać warzywa, podlać gorącą wodą, dusić do miękkości (w miare potrzeby podlewać gorącą wodą), gdy mięso będzie prawie gotowe, dorzucić mini marchewki, doprawić solą i pieprzem, smacznego