Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mięso jest pyszne, aromatyczne, soczyste i mięciutkie
Najlepsza surówka z selera, gruszki i marchewki z dodatkiem żurawiny idealna...
Odsłon: 125
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 36
Taki paprykarz często robiłyśmy z mamą w poświątecznych porządkach.
Odsłon: 64
Najlepsza surówka z selera, gruszki i marchewki z dodatkiem żurawiny idealna...
Odsłon: 125
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 36
Taki paprykarz często robiłyśmy z mamą w poświątecznych porządkach.
Odsłon: 64
Składniki
1. z udźca wykroić kość, warzywa obrać i pokroić w plasterki, czosnek rozgnieść, mięso natrzeć przyprawami, włożyć do pojemnika, obłożyć pokrojonymi warzywami, przykryć wstawić na dobę do lodówki, 2. mięso obsmażyć z każdej strony ma rumiano, włozyć do rondla, dodać warzywa, podlać gorącą wodą, dusić do miękkości (w miare potrzeby podlewać gorącą wodą), gdy mięso będzie prawie gotowe, dorzucić mini marchewki, doprawić solą i pieprzem, smacznego