Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mięso jest pyszne, aromatyczne, soczyste i mięciutkie
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2004
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 63
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 172
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 161
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2004
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 63
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 172
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 161
Składniki
1. z udźca wykroić kość, warzywa obrać i pokroić w plasterki, czosnek rozgnieść, mięso natrzeć przyprawami, włożyć do pojemnika, obłożyć pokrojonymi warzywami, przykryć wstawić na dobę do lodówki, 2. mięso obsmażyć z każdej strony ma rumiano, włozyć do rondla, dodać warzywa, podlać gorącą wodą, dusić do miękkości (w miare potrzeby podlewać gorącą wodą), gdy mięso będzie prawie gotowe, dorzucić mini marchewki, doprawić solą i pieprzem, smacznego