Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, polecam :)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1866
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1622
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1563
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2160
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1866
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1622
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1563
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2160
Składniki
Ziemniaki i dynię obrać i zetrzeć na drobnych oczkach. Po starciu, warzywa puszczą sporo soków, nie należy tego odciskać ani wylewać. Wbić jaja, dodać mąkę, poszatkowaną cebulę, zmiażdżony czosnek i przyprawy. Dokładnie wymieszać. Placuszki smażyć na oleju z obu stron na złocisty kolor. Mięso należy pokroić na małe kawałki. Dusić pod przykryciem z pokrojonymi warzywami i przyprawami. Kiedy już zmięknie, w pół szklanki zimnej wody rozprowadzamy mąkę. W ten sposób zagęszczamy sos. Smacznego :)