Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis na pierś z kurczaka, a także bardzo ekonomiczny! Filet z kurczaka okazuje się bardzo smaczny i soczysty, przygotowuje się go prosto i szybko. Okazuje się, że jest całkiem sporo, wystarczy dla czteroosobowej rodziny, jeśli podaje się go z dodatkiem.
Tym razem w airfryerze upiekłam clafoutis z wiśniami. Udał się doskonale, wię...
Odsłon: 138
Dziś papryka faszerowana ryżem z pieczarkami i paroma innymi dodatkami. Upiek...
Odsłon: 958
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 1455
Tym razem w airfryerze upiekłam clafoutis z wiśniami. Udał się doskonale, wię...
Odsłon: 138
Dziś papryka faszerowana ryżem z pieczarkami i paroma innymi dodatkami. Upiek...
Odsłon: 958
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 1455
Składniki
Pokrój filet z kurczaka tak cienko, jak to możliwe i lekko ubij. Dodaj sól, pieprz, suszone zioła. Cebulę pokrój osobno, dodaj trochę soli i lekko zetrzyj. Pomidora posiekaj, zetrzyj jajka, dodaj majonez i wymieszaj.
Przykryj blachę do pieczenia folią i rozłóż filety. Następnie rozłóż nadzienie na wierzchu i wyślij do piekarnika na 20 minut w temperaturze 180C. Smacznego!