Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na szybkie danie. Jest naprawdę bardzo smaczna, polecam!
Rosół często gości na świątecznym stole. Cieszy się nieustająco ogromną popul...
Odsłon: 193
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 942
Coraz częściej wśrod naszych gości pojawiają się ludzie którzy nie jedzą mięs...
Odsłon: 1265
Polecam na kolację.
Odsłon: 169
Rosół często gości na świątecznym stole. Cieszy się nieustająco ogromną popul...
Odsłon: 193
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 942
Coraz częściej wśrod naszych gości pojawiają się ludzie którzy nie jedzą mięs...
Odsłon: 1265
Polecam na kolację.
Odsłon: 169
Składniki
Naczynie żaroodporne smarujemy tłuszczem. Wszystkie składniki odpowiednio obieramy, myjemy i kroimy w plasterki. Kiełbasę podsmażamy na patelni, po paru minutach dorzucamy ziemniaki i zalewamy wodą, dusimy. Po 15 minutach wraz z pozostałymi składnikami przekładamy do naczynia żaroodpornego. Wszystko mieszamy i posypujemy jeszcze odrobiną startego sera.
Przykryte naczynie wstawiamy do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na ok. 45 minut. Podajemy na ciepło. Smacznego!