Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na szybkie danie. Jest naprawdę bardzo smaczna, polecam!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 783
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 915
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2813
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 783
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 915
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2813
Składniki
Naczynie żaroodporne smarujemy tłuszczem. Wszystkie składniki odpowiednio obieramy, myjemy i kroimy w plasterki. Kiełbasę podsmażamy na patelni, po paru minutach dorzucamy ziemniaki i zalewamy wodą, dusimy. Po 15 minutach wraz z pozostałymi składnikami przekładamy do naczynia żaroodpornego. Wszystko mieszamy i posypujemy jeszcze odrobiną startego sera.
Przykryte naczynie wstawiamy do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na ok. 45 minut. Podajemy na ciepło. Smacznego!