Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie danie chińskie w stylu fit!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7899
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 306
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3142
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7899
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 306
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3142
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Składniki
Ryz ugotuj w osolonej wodzie zgodnie z opisem na opakowaniu. Kurczaka pokrój w cienkie paseczki, oprósz przyprawami i wymieszaj z sosem sojowym. Podsmaż chwilę na łyżce oliwy i dodaj mrożonkę chińską oraz przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku. Duś około 10 minut, aż warzywa się rozmrożą. Przesuń kurczaka i warzywa na bok patelni i wbij na patelnię jajka, poczekaj aż się zetną i wymieszaj z całym daniem. Duś jeszcze chwilę i dodaj ugotowany, osączony z wody ryż. Wymieszaj i dopraw solą i pieprzem. Gotowe!