Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie danie chińskie w stylu fit!
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5403
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29752
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 230
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19403
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 1047
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5403
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29752
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 230
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19403
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 1047
Składniki
Ryz ugotuj w osolonej wodzie zgodnie z opisem na opakowaniu. Kurczaka pokrój w cienkie paseczki, oprósz przyprawami i wymieszaj z sosem sojowym. Podsmaż chwilę na łyżce oliwy i dodaj mrożonkę chińską oraz przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku. Duś około 10 minut, aż warzywa się rozmrożą. Przesuń kurczaka i warzywa na bok patelni i wbij na patelnię jajka, poczekaj aż się zetną i wymieszaj z całym daniem. Duś jeszcze chwilę i dodaj ugotowany, osączony z wody ryż. Wymieszaj i dopraw solą i pieprzem. Gotowe!