Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie jednogarnkowe. Dzięki temu, że makaron nie jest gotowany oddzielnie, tylko bezpośrednio w sosie jest pełen smaku i aromatu.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5068
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13644
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5896
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7713
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5068
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13644
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5896
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7713
Składniki
Posiekany czosnek i chili podsmażamy na oliwie. Dodajemy odsączonego tuńczyka, passatę pomidorową, sok pomidorowy, wino, posiekane zioła oraz sól i pieprz. Doprowadzamy do zagotowania. Wsypujemy makaron i dusimy pod przykryciem 8-10 minut. Podajemy posypane świeżą bazylią i parmezanem.