Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla amatorow szpinaku i czosnku ! doskonale pasuje do grilowanej piersi z kurczaka, albo innego miesa
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 707
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 210
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1394
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 707
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 210
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1394
Składniki
MAkaron gotujemy na pol twardo, rozrobniony szpinak wrzucamy na gleboka patelnie wlewamy smietanke serki topione, rozdrobniony czosnek i mieszajac dusimy na malym ogniu okolo 15 min, doprawiamy do smaku i do gotowego sosu wrzucamy makaron, przesmazamy razem okolo 5 min zeby makaron wpil sos, smacznego