Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa dosyć ciężka, ale na prawdę pyszna. Jeśli tylko dobrze ją doprawimy, będzie z pewnością wszystkim smakować. Można ją przygotować z fasoli z puszki, ale najlepsza jest prawdziwa, z woreczka fasola Jaś :)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13132
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1487
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14441
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5972
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13132
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1487
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14441
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5972
Składniki
Fasolę Jaś zalewamy wodą i pozostawiamy na noc. Następnie gotujemy ją prawie do miękkości w osolonej wodzie. Posiekaną cebulę podsmażamy na łyżce oleju razem z czosnkiem. Dodajemy pokrojoną w kosteczkę kiełbasę. Później dodaję też fasolę z odrobiną wody w której się gotowała i gotuję wszystko razem. Na końcu dodajemy pomidory i koncentrat pomidorowy – gotujemy tylko tyle, by sos się zredukował. Ostatni krok to zioła i doprawienie do smaku. I gotowe!!! Smacznego!!!