Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki po bretońsku ;) Pyszna z chlebem na zakawasie.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałą i szybką zakąskę świąteczną. Z...
Odsłon: 1356
Witam serdecznie Kochani :-) Dzisiaj podrzucam przepis na wspaniałe kotlety m...
Odsłon: 12388
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15533
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałą i szybką zakąskę świąteczną. Z...
Odsłon: 1356
Witam serdecznie Kochani :-) Dzisiaj podrzucam przepis na wspaniałe kotlety m...
Odsłon: 12388
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15533
Składniki
Cebulę obrać, pokroić w piórka i zeszklić na 2 łyżkach oleju do miękkości. Następnie dodać przyprawy i dusić jeszcze przez 1-2 minuty. Posiekać śliwki i dodać do cebuli, poddusić razem. Dodać przecier oraz passatę i razem dusić ok.10 minut. Dodać fasolę i wymieszać.