Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki po bretońsku ;) Pyszna z chlebem na zakawasie.
Smaczna i aromatyczna wersja gulaszu. Można podać go z ziemniakami, kaszą lub...
Odsłon: 27
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 53
Wyśmienita rolada ze schabu faszerowana mięsem mielonym z dodatkiem warzyw. Ś...
Odsłon: 272
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 53
Smaczna i aromatyczna wersja gulaszu. Można podać go z ziemniakami, kaszą lub...
Odsłon: 27
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 53
Wyśmienita rolada ze schabu faszerowana mięsem mielonym z dodatkiem warzyw. Ś...
Odsłon: 272
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 53
Składniki
Cebulę obrać, pokroić w piórka i zeszklić na 2 łyżkach oleju do miękkości. Następnie dodać przyprawy i dusić jeszcze przez 1-2 minuty. Posiekać śliwki i dodać do cebuli, poddusić razem. Dodać przecier oraz passatę i razem dusić ok.10 minut. Dodać fasolę i wymieszać.