Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki po bretońsku ;) Pyszna z chlebem na zakawasie.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30961
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3656
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4877
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30961
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3656
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4877
Składniki
Cebulę obrać, pokroić w piórka i zeszklić na 2 łyżkach oleju do miękkości. Następnie dodać przyprawy i dusić jeszcze przez 1-2 minuty. Posiekać śliwki i dodać do cebuli, poddusić razem. Dodać przecier oraz passatę i razem dusić ok.10 minut. Dodać fasolę i wymieszać.