Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna gorąca i sycaca fasola z ziołową nutą która smakuje każdemu, a znika błyskawicznie.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 831
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8945
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1321
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10550
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4755
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 831
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8945
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1321
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10550
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4755
Składniki
Fasolę z puszek odsączyć na sitko. Cebulę pokroić w kostkę I poddusić następnie boczek pokroić w małą kostkę I zrobic skwarki i odłożyć. Cebule opruszyc mąką, podlać wodą, zagotować i przetrzeć przez sito. Do przetartego sosu dodać przecier pomidorowy. Kiełbasę pokroić w małą kostkę I dodać do sosu wraz ze skwarkami z boczku, dodać fasolę. Całość doprawić przyprawami ( wedle uznania ), zagotować. Na koniec dodać posiekaną bazylię. Podawać na gorąco. Można podawać z surówką że słodkiej kapusty, porów lub z zieloną sałatą. SMACZNEGO !!!