Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna gorąca i sycaca fasola z ziołową nutą która smakuje każdemu, a znika błyskawicznie.
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 126
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6900
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 126
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6900
Składniki
Fasolę z puszek odsączyć na sitko. Cebulę pokroić w kostkę I poddusić następnie boczek pokroić w małą kostkę I zrobic skwarki i odłożyć. Cebule opruszyc mąką, podlać wodą, zagotować i przetrzeć przez sito. Do przetartego sosu dodać przecier pomidorowy. Kiełbasę pokroić w małą kostkę I dodać do sosu wraz ze skwarkami z boczku, dodać fasolę. Całość doprawić przyprawami ( wedle uznania ), zagotować. Na koniec dodać posiekaną bazylię. Podawać na gorąco. Można podawać z surówką że słodkiej kapusty, porów lub z zieloną sałatą. SMACZNEGO !!!