Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia polska charakteryzuje się sezonowością. W zależności od pory roku na nasze stoły lądują owoce i warzywa wprost od rolnika. Każdy, kto zasmakował takich specjałów dobrze wie, że tego smaku nie da się podrobić. Korzystając z wyczekiwanej przeze mnie fasolki szparagowej, postanowiłem połączyć ją z kuchnią orientalną, hinduską. Zachwalać nie będę, ale wyszło niesamowite połączenie. Gorąco polecam Arek Gie
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424811
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10648
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336936
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4748
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424811
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10648
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336936
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4748
Składniki
Na rozgrzany tłuszcz wrzucamy pokrojone w dużą kostkę piersi z kurczaka. Gdy mięso zacznie się ścinać, dodajmy pastę curry i pokrojone na 3-4 cm kawałki, fasolki. Chwilę smażymy, lekko podlewamy wodą i dusimy pod przykryciem 10-15 minut. Następnie dodajemy pomidory, dusimy pod przykryciem przez kwadrans. Całość do smaku doprawiamy solą i pieprzem.